Asiakaspalautteet

Annika

"Pandhys on hyvä, sillä tiedän että sitä on turvallista käyttää eikä tarvitse pelätä liiallista kemikaalejen käyttöä. Rakastan sen luonnollisuutta, se myös tuntuu ylelliseltä mutta luonnolliselta"

Sari

"Siis tämä meikkipuuteri on lyönyt minut ihan ällikällä! Ihan super mahtava tuote! Aamusta saakka naamalla ollut, eikä ole alkanut iho kiiltämään niinku normisti, on pysynyt todella hyvin, ihan naurettavan pieni määrä riitti ja tuntuu sekä näyttää kuin ei olisi meikkiä naamassa! Mutta kuitenkin peittää just niinku pittää. Hullua sanon minä =) "

Sanna

Täytyy kyllä hehkuttaa tähän kohtaa Pandhysin mineraalipuuteria. Kärsin atoopikkona pitkään kuivasta ihosta kasvoissa (=lue iho kuoriutui/kesi aika ajoin pois...) ja tämä ongelma poistui kun Janiika suositteli kyseistä tuotetta ja otin sen käyttöön. Parempaa tuotetta en ole milloinkaan kokeillut ja uskallan suositella myös kaikille muille atoopikoille ja herkkäihoisille, oman kokemukseni pohjalta! 

Sanna

Olen testannut oikein hyviä tuotteita ovat 😊 pitää mun ihon kyllä kunnossa. Ja voi kyllä suositella näitä muillekin. Erittäin riittoisia ovat. 

Outi

Lyli-voide on ollut todella hyvä ihotyypilleni. Imeytyy nopeasti, esim. aamulla jos on kiirettä. Todella rauhoittaa ihoa ja jättää sen mattapintaiseksi. Tuoksu on miellyttävän mieto, ei "hypi silmille" . Pakkaus on kiva, yksinkertaisen tyylikäs. Tykkään myös pumppupullosta paljon. Purity- öljyä olen käyttänyt jonkin verran epäpuhtauksiin ja se tuntuu todella rauhoittavan punoitusta ja tulehdusta. Tuoksu on metsäinen ja "uskottava" 😀 Ruusuvesi on luottotuotteeni ennestään, tykkään kovasti ja käytän päivittäin kasvovetenä. Ei kiristä herkkää ihoa vaan rauhoittaa ja jättää mukavan raikkaan tunteen iholle.
Suolakuorintaa en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Kerrassaan mielenkiintoinen tuotesarja! Olen suositellut ystävillenikin

Mervi

Tytön iho oli todella kuiva ja kun se kutisi niin paljon niin raapiessa iho meni rikki ja voiteet kirvelivät. Olin jo todella turhautunut kun mikään ei tuntunut auttavan. Apteekin perusvoiteista en tykkää, joko niissä on niin paljon vettä tai ne sisältää esim. alkoholia joten ne kirvelevät tai sitten vastaavasti ne ovat niin rasvaisia etteivät kunnolla imeydy kuin lakanoihin sekä kerääntyvät iholle. Peruspesuun voisivat soveltua mutta haju on ällöttävä niissä kaikista rasvaisimmissa.
Vaikka acv voiteen tuoksu ei ole "hyvä" niin sen terävin pisto haihtuu aika nopeasti, itse olen tottunut eikä lapsikaan valittanut hajusta kertaakaan.
Viikon testauksen aikana laitoin acv voidetta kerran päivässä, nukkumaan mennessä ihottuma kohtiin, muualle ihoon laitoin perusvoidetta, tämä oli Emmin ohjeistus mutta nyt laitan ohuelti koko vartalolle.
Kokeilutin voidetta erityisherkän ihon omaavalla anopillanikin ja hän tykästyi siihen myös.
Acv voiteessa on hyvä imeytyvyys, ei jää tahmaiseksi tai liukkaaksi.