PANDHY'S™ Hoidot

PANDHY'S™

Kasvohoidot

PANDHY'S™  Hoidoissa otamme aina huomioon ihosi tarpeet.

Kuvittele itsesi hetkeksi pois arjesta, keskelle luksusta, rentouttavaa musiikkia, aisteja hiveleviä tuoksuja, tunnelmaa luovia kytilöitä, pehmeää hoitopetiä ja jokaista solua rentouttavaa hoitoa. PANDHY'S™ Hoidon jälkeen olet rentoutunut ja saanut ansaitsemasi hetken itsellesi.

Teemme jokaisen PANDHY'S™ hoidon juuri sinulle ja käytämme vain turvallista PANDHY'S™  luonnonkosmetiikkaa.

Jokaiseen PANDHY'S™ hoitoon kuuluu kasvoanalyysi, ihonhoidon ohjaus ja kotihoito-ohjeet.

Koska sinä olet tärkeä!

PANDHY’S™ Hinnasto

PANDHY'S™CosMix -tilaustyönä tehdyt hoidot.

Yksilöllisyys on aikamme trendi ja myös kosmetologien asiakkaat haluavat tulla palvelluiksi uniikkeina yksilöinä. On lisäksi ammatillinen fakta, että iho on jatkuvassa vuorovaikutuksessa monien sisäisten ja ulkoisten tekijöiden kanssa. Ihotyypin, ilmaston, auringon ja ilman saasteiden lisäksi ihon tilaan vaikuttavat esimerkiksi unen laatu ja määrä, ravinto, mieliala ja stressi. 

PANDHY'S™ CosMix on kasvohoitokonsepti ja ihoterapiamuoto, jossa kosmetologi räätälöi yksilöllisen kasvohoidon asiakkaan ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan. Viiden erilaisen pohjatuotteen ja Andeilta ja Amazonin sademetsistä saatavien aktiiviaineiden yhdistely lisää kosmetologin työn haastavuutta mutta myös luovuutta ja onnistumisen elämyksiä. Puhtaat ja turvalliset pohjatuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai säilöntäaineita

CosMix voitti Las Vegasin ammattimessuilla vuoden 2017 muodinluoja palkinnon!

Tervetuloa tilaustyö kasvohoitoon, jossa valmistamme juuri sinun iholle sopivat hoitotuotteet.


PANDHY'S™

Sokerointi

Olet varmasti kokeillut erilaisa tapoja päästä eroon häiritsevistä karvoista? Vahaus, höyläys ja epilaattori voivat olla keinoja päästä eroon karvoista kotioloissa. 


PANDHY'S™ Sokerointi on kaikkein hellävaraisin, luonnollisin ja tehokkain tapa poistaa karvat. 

Miten PANDHY'S™ sokerointi eroaa muista karvanpoistomenetelmistä?

Ihokarvoja höylätessä voit saada itsellesi haavan, tai iho voi ärsyyntyä jatkuvasta höyläyksestä. Höylätessä karva katkaistaan sen paksuimmasta kohdasta, jonka seuraksena jo seuraavana päivänä saattaa tuntua ikävä sänki joka kutittaa ja ärsyttää ihoa.

Vahaus on ollut pitkään monen kosmetologin tekemä karvanpoistomenetelmä. Vahauksessa karvat poistetaan levittämällä ensin iholle kuuma vaha karvojen kasvusuuntaan, päälle levitetään liuska ja jäähtynyt vahamassa poistetaan vastakarvaan, jolloin karvat helposti katkeilevat.  Iho voi ärsyyntyä vahakäsittelystä, ja samaa kohtaa ei voi käsitellä useampaan kertaan.

PANDHY'S™ Sokerointi tehdään sokerimassalla, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kun karvat poistetaan myötäkarvaan, karat eivät katkea ja iho pysyy sileänä pidempään, sillä karvat lähtevät juurineen. PANDHY'S™ Sokeri kuorii hellävaraisesti ihoa ja tuloksena kirkas ja sileä iho. PANDHY'S™ Sokerointi on iholle hellävaraisin tapa poistaa häiritsevät karvat

Säännöllisesti tehtynä PANDHY'S™ sokerointi hidastaa karvankasvua ja pehmentää karvaa..

Miten PANDHY'S™  sokeri eroaa muista sokereista?

PANDHY'S™ sokeri on vain ja ainoastaan glukoosia, fruktoosia ja vettä! Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän takia, PANDHY'S™ sokeriin ei ole lisätty sitruunahappoa, happoja, hajusteita, säilöntäaineita eikä muita turhia lisäaineita jotka saattavat aiheuttaa allergiaa. Koska kehomme sisältää glukoosia, PANDHY'S™ sokeri pääsee tarttumaan lyhyisiinkin karvoihin helpommin tehden lopputuloksesta sileämmän. PANDHY'S™ Sokeroinnin jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide.

Ohjeet PANDHY'S™ sokeroinnin jälkeen ja kotihoitotuotteet

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä antiperspirantin käyttöä 12 tuntia. Voit huoletta käyttää PANDHY'S™ kookosvoita, jolla on deodoroiva vaikutus ja Truedelight alunakivideodoranttia.
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia. Voit käyttää PANDHY'S™ mineraalimeikkipohjia huoletta, sillä ne eivät tuki ihohuokosia.
  • Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
  • ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
  • Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

Jos kärsit sisäänpäin kasvaneista karvoista tai karvatupentulehduksista, meiltä löytyy apu siihenkin! Tehokas PANDHY'S™ Miraculum öljyseos sekä PANDHY'S™ Acv-voide ehkäisevät tehokkaasti sisäänkasvaneita karvoja, karvatupentulehduksia ja rauhoittavat ihoa.

Nyt voit myös saada vähennettyä karvankasvua jopa 25-30% karvankasvun PANDHY'S™ inhibiittoreilla, jotka minimoivat karvan kasvun. PANDHY'S™ SweetRetard voiteen sisältämät aktiiviaineet hidastavat karvatupen toimintaa, virkistäen ja rauhoittaen ihoa. 

Tervetuloa makeimpaan karvanpoistoon!

PANDHY’S™ Hinnasto