Tuotteet

PANDHY'S™ luonnonkosmetiikka

Jokaisen budjettiin sopivaa luonnonkosmetiikkaa.

PANDHY'S™ luonnonkosmetiikka tuotteet on suunniteltu ratkaisemaan ongelmia, eikä vain sopimaan mihinkään ihotyyppiin. PANDHY'S™ Sarjasta löytyy hellävaraiset intensiivisesti puhdistavat puhdistustuotteet, välittömästi ja tehokkaasti ihon kuntoa kohentavat seerumit, hoitavat voiteet, ihana suolakuorinta, naamiot, kukkavedet ja paljon muuta.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin jotka valitsemme yhdessä sinulle. Voit varata myös henkilökohtaisen shoppailuajan jolloin pystymme takaamaan sinulle henkilökohtaisen ja kiireettömän palvelun.

Tervetuloa!

PANDHY’S™ verkkokauppa

PANDHY'S™ Tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan PANDHY'S™ tuotteet valtuutetulta jälleenmyyjältä, jotta saat juuri sinun iholle oikeat tuotteet!

PANDHY' S™ Mineraalimeikit


Puhtaat, lisäaineettomat mineraalimeikit.

PANDHY' S™ tarjoaa useita erilaisia mineraalimeikkipohjia jotka soveltuvat eri ihotyypeille ja mieltymyksille. PANDHY' S™ mineraalimeikkipohja antaa hyvän peittävyyden ja kasteenraikkaan lopputuloksen. Mineraalimeikkipohja on puhtain ja luonnollisimman näköinen meikkipohja joka on saatavilla. Kun se levitetään säästeliäästi ja oikealla siveltimellä saat ihostasi virheettömän, mutta luonnollisen näköisen.

 • Ne eivät tuki huokosia.
 • Eivät sisällä öljyjä, silikoneja tai vahoja.
 • Mineraalimeikit on kehitetty korkea laatuisista mineraaleista ja kasviperäisistä ainesosista.
 • Ne ovat luonnollisesti säilyviä, täysin ihoa ärsyttämättömiä ja todella kestäviä.
 • Mineraalimeikit ovat mikroskooppisia litteitä kiteitä. Nämä kiteet asettuvat iholle päällekkäin ja muodostavat hengittävän suojan joka suojaa ilmansaasteilta, tuulelta ja auringolta.
 • Ne pysyvät niin hyvin että meikkiä tarvitsee todella harvoin jos silloinkaan korjailla.
 • Ei allergisen reaktion riskiä. Ei sisällä mitään täyteaineita kuten talkkia, väriaineita, karmiininpunaista tai vismuttioksikloridia.
 • Mineraalit ovat inerttejä, joten ne eivät voi allergisoida eikä bakteerit voi elää niissä. Säilyvyys on todella paljon pidempi kuin perinteisessä kosmetiikassa.
 • Aurinkosuoja (SPF) 20. Sinkki ja titanium antavat aurinkosuojan UVB, UVA JA URA - säteitä vastaan.
 • Mineraalit ovat tulehduksia estäviä ja auttavat rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Täydellinen, virheetön suoja iholle jolla on akne tai ruusufinni.
 • Ne ovat luonnostaa vedenkestäviä, eivätkä sotke tai lähde edes urheillessa.
 • Ei ole testattu eläimillä

PANDHY'S™ verkkokauppa 

PANDHY'S™ Tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan PANDHY'S™ tuotteet valtuutetulta jälleenmyyjältä, jotta saat juuri sinun iholle oikeat tuotteet!

CosMix -yksilöityä kosmetiikkaa


CosMix- Ihontarpeiden mukaan räätälöity kosmetiikkalinja

Yksilöllisyys on aikamme trendi ja haluamme palvella asiakkat uniikkeina yksilöinä. On lisäksi ammatillinen fakta, että iho on jatkuvassa vuorovaikutuksessa monien sisäisten ja ulkoisten tekijöiden kanssa. Ihotyypin, ilmaston, auringon ja ilman saasteiden lisäksi ihon tilaan vaikuttavat esimerkiksi unen laatu ja määrä, ravinto, mieliala ja stressi. PANDHY'S™ CosMix on kasvohoitokonsepti ja ihoterapiamuoto, jossa kosmetologi räätälöi yksilöllisen kasvohoidon asiakkaan ihon senhetkisten tarpeiden mukaan. Viiden erilaisen pohjatuotteen ja Andeilta ja Amazonin sademetsistä saatavien aktiiviaineiden yhdistely lisää luovuutta ja onnistumisen elämyksiä. Puhtaat ja turvalliset pohjatuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja ja niiden säilöntäaineena on käytetty kolloidista hopeaa.


PANDHY'S™ verkkokauppa

PANDHY'S™ Tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan PANDHY'S™ tuotteet valtuutetulta jälleenmyyjältä, jotta saat juuri sinun iholle oikeat tuotteet!

Käytä kassalla koodia TUNNE2018 ja saat edun käyttöösi.


Verkkokauppaan pääset klikkaamaalla vieressä olevaa ostoskärryn kuvaa.